📚آبروی از دست رفته 👤#هاینریشل_بل تئودور بل نویسنده ساکن آلمان است که توانسته به واسطه آثارش به جایزه نوبل ادبی دست پیدا کند. او تنها فردی در آلمان بود که پس از توماس من توانسته به این جایزه ادبی دست پیدا کند. اکثر آثار او مربوط به جنگ حهانی دوم بوده است. این کتاب از جهاتی دنباله رمان “عکس جمعی با خانم” است که آثار درگیری های سیاسی در سالهای اخیر را به تصویر می کشد. بل برای این کتاب نام دومی نیز انتخاب کرده که تحت عنوان “خشونت چگونه پا می گیرد و به کجا می انجامد” نام گرفته است. این داستان نشان می دهد که خشونت از راه های مختلفی که حتی فکرش را نمی کنید وارد می شود. در این داستان روزنامه بیلد که یکی از معروف ترین روزنامه ها در آلمان غربی است زنی بی گناه و پاکدامن را تبدیل به یک زن قاتل می کند. این داستان نشان می دهد که چگونه یک رسانه می تواند شخصیت افراد را مورد ترور قرار دهد و زندگی آن ها را تا آخر عمر نابود کند. چند سطری از کتاب: کاترینا یک روز غروب در مهمانی یکی از دوستانش شرکت میکند و در آن جا به صورت اتفاقی با مردی آشنا میشود و خلاف انتظار دوستانش با این مرد (لودویگ گوتن) گرم میگیرد و گویی در همین اولین برخورد عشقی پدید می آید ... #برای_درخواست_کتاب_در_کمنتpdf_بنویسید.


 

Comments

  1. Ketab khobi malom misha baiad bkhanmsh😍

    ReplyDelete
  2. قبلا خواندمش
    به دوستان هم توصیه میکنم بخوانیدش

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts

نهاد اجتماعی دوستی با کتاب یک نهاد برحال و فعال داخلی است که به هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی ایجاد شده است. این نهاد توانسته با برگزاری گفتمان‌های کتابخوانی برای خود جایگاه خوبی در جامعه کسب کند. سلسله ماموریتهای کاری نهاد مذکور، برگزاری مسابقات کتابخوانی، چکیده نویسی، نویسندگی، تصویر سازی و گفتمان‌ها برای ترویج فرهنگ ارزنده کتابخوانی در جامعه کنونی که فقر مطالعه بیداد می‌کند، میباشد. هدف اصلی «نهاد اجتماعی ‌دوستی با کتاب» همانا ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه و انجام برنامه‌های اجرایی نهاد و ایجاد روابط اجتماعی، هماهنگی و همکاری در راستای پیشرفت علم و دانش با همه نهادهای که در این زمینه فعالیت دارند، میباشد. این نهاد، خواستار همکاری با نهاد‌های بین‌الدولتی فعال در عرصۀ ترویج فرهنگ کتابخوانی است. این نهاد تلاش دارد که زمینۀ رقابت هر چه بهتر و همکاری‌های علمی و تخنیکی در بخش کتاب و کتابت، مطالعه و کتابخوانی را فراهم کند. همچنان، این نهاد قانون و مقررات چگونگی برگزاری این برنامه‌ها و اهداف (اصولنامه) را تهیه و تدوین کرده است. اخیرا درخواست اداره این نهاد برای امضای تفاهم نامه با «دانشگاه رنا» پذیرفته شد و این نشست به تاریخ ............ در دانشگاه رنا با حضور اعضای مؤسس نهاد و کارمندان دانشگاه رنا برگزار ‌شد و در نتیجه تفاهم نامه همکاری دو جانبه امضا گردید. این نهاد همچنان در صدد همکاری با مرکز تحقیق مطالعات توسعه افغانستان می‌باشد. با پیوستن نهادهای مربوط به کتابخوانی با نهاد اجتماعی دوستی با کتاب زمینه تاثیر پذیری فعالیت‌ها به شکل بهتر مساعد خواهد شد و از سوی دیگر، در انتقال آسان‌تر علم و دانش بر اساس معیارهای بین‌المللی در سطح داخلی کمک بزرگی خواهد کرد. همچنان، عضویت علاقمندان به مطالعه در «نهاد اجتماعی دوستی با کتاب»، شرایط را برای استفاده از تجربیات آنها، در خصوص ایجاد یک فرایند توسعه و مدیریت درست برای ترویج فرهنگ مطالعه هموار کرده است. همچنان باید گفت که زمینه تبادل اطلاعات اجتماعی و فرهنگی میان اداره نهاد دوستی با کتاب و دیگر نهادهای علمی، اجتماعی و فرهنگی نیز فراهم شده تا نهاد اجتماعی دوستی با کتاب از این فرصت به نحو احسن برای پیشبرد اهداف و برنامه‌هایش در زمینه ترویج فرهنگ ارزنده‌ی مطالعه و از این طریق بتواند جوانان نخبه‌ی را به جامعه معرفی کند، کوشا خواهد بود. علاوه بر این‌ها، اکنون نهاد سعی بر این دارد تا با مجلات و نشریات معتبر همکاری داشته تا از طریق جوانانی که تحقیقات و مقالاتی روی دست دارند را به معرفی گرفته و از آنها به نحوی تقدیر به عمل آورد.

#معرفی_کتاب #مردی_به_نام_اُوِه نویسنده: فردریک بکمن «مردی به نام اُوِه» اثر فردریک بکمن (-۱۹۸۱) اولین رمان این نویسنده و روزنامه‌نگار سوئدی است. این اثر تا کنون به بیش از ۳۰ زبان ترجمه شده و به موفقیت های چشمگیری دست‌یافته است، از جمله عنوان پرفروش‌ترین رمان کمدی- تراژیک نیویورک تایمز و رمان سال سوئد. بر اساس این رمان در سال ۲۰۱۶ فیلمی نیز ساخته شد که آن هم مورد استقبال مخاطبان قرارگرفت. این رمان جذاب سرگذشت پیرمردی تنها، افسرده و قانون‌مدار است که قصد خودکشی دارد، اما آمدن خانواده ایرانی شاد و پرجمعیتی به همسایگی او برایش ماجراهای فراوانی را به وجود می‌آورد. اوِه یک پیرمرد ۵۹ ساله و عبوس است که به علت داشتن سن زیاد، از سر کار هم اخراج شده است. به همین خاطر چندان با دنیای بیرون هم ارتباط برقرار نمی کند و مدام اوقات تلخی دارد. اُوِه به دنبال این است که زودتر این دنیا را ترک کند و زودتر پیش همسرش برود، همسری که عاشقانه او را دوست دارد. سرانجام اوه احساس می کند کاری برای انجام دادن ندارد، پس تصمیم میگرد خودکشی کند. اما هر بار که تصمیم به خودکشی میگیرد فردی یا اتفاقی به طور ناخواسته مانع او می شود و…